Vesti - SPAP II

Search our Site

Okrugli sto ,, Rezultati uvođenja POM u pilot regijama”

13. i 14. juna 2017. u Vršcu je održan okrugli sto na kojem su razmenjena iskustva i evaluirani rezultati uvođenja Policijsko obaveštajnog modela u 4 pilot regije u Srbiji - Novi Sad, Kraljevo, Valjevo and Leskovac.

Na konferenciji su, osim članova operativne grupe za rukovođenje i upravljanje (OLG) i eksperata iz pilot regija, prisustvovali i pomoćnik direktora Policije gospodin Bogoljub Živković i predstavnici Direkcije policije i Sektora za ljudske resurse i Odeljenja za stručno obrazovanje i obuku u MUP-u.  
Specijalni gosti na događaju bili su i profesor Milan Klisarić, koautor ,,Priručnika za Policijski obaveštajni model” kao i viši menadžeri i eksperti iz Švedske policije: policijski načelnik Jan Evenson (Načelnik kancelarije regionalnog policijskog komesara), policijski načelnik Erik Vidstrand (Načelnik operativnog odseka u policijskom regionu Stokholm) i  policijski savetnik Olof Brathal, stručnjak za sastanke operativnih grupa za rukovođenje i upravljanje i operativno planiranje u policijskom regionu Stokholm.
Okruglom stolu je prisustvovao i rukovodilac Kancelarije policijskog programa u Beogradu, policijski načelnik Maks Luteman.

 

osv2
 

OKRUGLI STO - VRŠAC

13-14 jun, 2017.
osv3
 

OKRUGLI STO - VRŠAC

13-14 jun, 2017.
osv4
 

OKRUGLI STO - VRŠAC

13-14 jun, 2017.

 


preuzmi