Vesti - SPAP II

Search our Site

U Beogradu je 21.10.2017. godine, u organizaciji kancelarije policije Švedske u Beogradu, održan trening za 6 ekspertkinja za rodnu ravnopravnost koje učestvuju u svojstvu trenera /kouča/ u realizaciji Gender Coaching Programa za rukovodioce visokog nivoa rukovođenja u Direkciji policiji MUP Republike Srbije.

Obuka na temu „Koučing u praksi“ organizovana je u cilju podške ekspertkinjama/koučevima i podizanja njihovih kapaciteta za efikasno sprovođenje uloge kouča koju će realizovati kroz rad sa dodeteljnim im rukovodiocem Direkcije policije, u narednih godinu dana implementacije Programa.

 

image
 

TRENING ZA EKSPERTKINJE ZA RODNU RAVNOPRAVNOST

21. oktobar 2017.
image
 

TRENING ZA EKSPERTKINJE ZA RODNU RAVNOPRAVNOST

21. oktobar 2017.
image
 

TRENING ZA EKSPERTKINJE ZA RODNU RAVNOPRAVNOST

21. oktobar 2017.

 

Trening je realizovala ekspertkinja – sertifikovani kouč, kroz 5 sesija u okviru kojih su učesnice dobile potreba znanja o vodećim principima koučinga; modelima i koučing veštinama; tehnikama koučinga i koučingu u praksi – razvijanjem ličnog koučing modela /lični koučing razvojni plan/.

Trening je organizovan i realizovan u okviru aktivnosti za ostvarenje cilja 4. Projekta / „Viši rukovodioci su usvojili kompetencije (stavove, ponašanja, veštine) neophodne za adekvatnu primenu politike uvažava različitosti i jednakih mogućnosti u policiji.“/