Vesti - SPAP III

Search our Site

U ponedeljak, 4.03.2019. godine je, uz podršku i prisustvo državnog sekretara, Biljane Popović Ivković i pomoćnika ministra, načelnika Sektora za ljudske resurse, Кatarine Tomašević, kao i predstavnika Кancelarije Švedske policije u Beogradu, otvorena kancelarija udruženja „Mreže žena u policiji“.

Ovo udruženje je osnovano u decembru 2018. godine, sa nedvosmislenom i jasnom opredeljenošću ka osnaživanju žena u policiji, pružanju podrške ženama u karijernom razvoju kroz obuke i promociju rezultata rada, kao i pružanju podrške u pitanjima koja se odnose na diskriminaciju žena zaposlenih u policiji.
Tokom otvaranja kancelarije, jedna od osnivačica Mreže žena u policiji, Dunja Simić, zahvalila se partnerima iz švedske policije na dosadašnjoj izuzetnoj podršci u osnivanju i opremanju ovog Udruženja. Ona se posebno zahvalila i potpredsedniku Vlade i ministru unutrašnjih poslova, dr Nebojši Stefanoviću, kao i kompletnom rukovodstvu Ministarstva na prepoznatoj ulozi žena, podsticanju rodne ravnopravnosti i svakodnevnoj podršci za obuku, razvoj i karijerno napredovanje pripadnica lepšeg pola. 

 

kancelarije 1
 

OTVORENA KANCELARIJA MREŽE ŽENA

kancelarije 2
 

OTVORENA KANCELARIJA MREŽE ŽENA

kancelarije 3
 

OTVORENA KANCELARIJA MREŽE ŽENA

 Кancelarija Mreže žena u policiji nalazi se na adresi Bulevar Mihajla Pupina 2, Novi Beograd, u Palati Srbija na petom spratu i otvorena je radnim danima, u periodu od 7,30 do 15,30 časova za sve policijske službenice koje žele da se učlane u Mrežu ili da se posavetuju i dobiju bilo kakvu bližu informaciju u vezi sa aktivnostima Udruženja.